Beoordelingen van Snackbar Lelyhof Lelystad

Recente recensies van Snackbar Lelyhof Lelystad

5 sterren na 140 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super service ! Bedankt voor het lekkere eten ! Tot snel

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, erg vriendelijke mensen, eten is altijd lekker.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top tent, ik kom er jaren. Lieve hardwerkende mensen en altijd goed eten

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker. super druk en dat zegt genoeg en vooral altijd vriendelijk.

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en op afgesproken tijd kon ik mijn perfect gebakken frietjes ophalen. Bedankt Lelyhof

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was warm en lekker eten! Een aanrader en we komen terug🤗

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten , snel klaar , super aardige mensen . Kortom we blijven lekker bestellen , dit doen we inmiddels al bijna 11 jaar .

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk bestellen, iDeal betalen, eten stond op het aangegeven tijdstip klaar. Smaakte weer goed

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sorry maar onze bestelling klopte niet 😌

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lwaliteit en super aardige medewerkers!

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk! Heerlijke patat en snacks. Vandaag door mijn fout een verkeerde tijd in de online bestelling bevestig waardoor ik een uur te laat kwam. Schaamde me diep. Maar voor hun geen probleem en er werd direct opnieuw gebakken! Dank jullie wel voor jullie altijd gastvrije houding en vriendelijkheid!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik denk dat de hamburgers om 17.00 al in de tas zaten want ze waren helemaal vies en soppig geworden, vooral de groenteburger, je kon niks vastpakken want het viel gewoon uit elkaar. Was besteld voor 17.30, echt jammer, de honden hebben genoten en ik ben 20 euro armer

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor goede prijs ! Tot snel !!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Schrijf niet gauw een beoordeling. Maar ik had online besteld met een onjuist tijdstip. Een mederwerkster heeft gebeld van Lelyhof waar ik bleef. Aangeven dat er iets mis is gegaan qua tijdstip. Ik kon alsnog het tijdstip aangeven wanneer ik me bestelling wilde halen en kreeg alles netjes en warm mee Eht super netjes opgelost erg blij mee. Erg vriendelijke mensen die daar werken!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en keurig op de afgesproken tijd klaat. TOP!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en was klaar op afgesproken tijd! En heb heerlijk gegeten! Als ik patat eet dan kom ik naar jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestellen hier altijd. Laatste tijd online. Vandaag 15 minuten "te laat" op kunnen halen. Helaas was mn broodje kip koud. De rest v t eten was wel v goede kwaliteit zoals gewoonlijk. Denk dat mn broodje op de gevraagde afhaaltijd wel al klaar stond, maar de rest pas 15 minuten later. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed en lekker warm

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel goed en lekker.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd kon de bestelling opgehaald worden. Kwaliteit van het eten was goed.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Via de App besteld, stond keurig klaar toen het werd opgehaald. Alles nog prima warm. Fijne service

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Frietjes en snacks lekker en prima kwaliteit. Satehsaus belabberd van smaak...opgewarmde kliek, kraak nog smaak aan

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd super hier

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

prijs kwaliteit verhouding is goed, het eten was snel klaar en je wordt hier altijd vriendelijk geholpen en het is een mooie schone winkel

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Goede en snelle service.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat en snacks. Altijd goed voor elkaar.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een frikandel speciaal ketchup bestellen is een frikandel speciaal curry ontvangen. Beetje jammer, verder goed gegeten.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en prachtig op gevraagde tijd klaar. Top!

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd snel klaar en super goed eten ! Warm en zeer goede prijs !

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een geoliede machine, 60 broodjes kroket van goede kwaliteit en op temperatuur op tijd afleveren, goed werk hoor, hulde. Groet van Sander

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en vriendelijke service.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd tevreden, heel erg bedankt!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd heerlijke producten. we komen al jaren bij jullie. Weekend begint met Lelyhof, op de vrijdagen is het soms enorm druk, hierdoor wacht je lang, ook als je het online bestelt. het is overigens ideaal dat je nu online kan bestellen. we gaven een keer online een fooi, jammer dat ze dan niet even bedanken.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, vooraf besteld, op tijd klaar bij afhalen

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en de bestelling was exact op tijd klaar

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, bestelling stond klaar op afgesproken tijd, prima zo.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, vriendelijk en goede service

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer top!! We hebben heerlijk genoten van de patatjes en de snacks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed zoals altijd.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar kreeg een patat oorlog in plaats van het bestelde patat met

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was keurig op afgesproken tijd klaar, friet en snacks waren weer heerlijk :)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer lekkerrrrrr

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect getimed, lekker snacks en een van de weinige snackbars waar je doorgebakken friet kan bestellen. Aanrader!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker hier. Goede frieten, lekker volle bakjes en vriendelijke mensen.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, ophalen en klaar. Lekker gegeten! Goede kwaliteit en ruim voldoende.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd een goede kwaliteit eten. Wordt goed geluisterd naar wensen en het personeel is vriendelijk. Wij komen alleen maar bij deze snackbar aangezien t bij een ander toch vaak teleurstellend is. Ps, ze bakken de beste patat! En t broodje pittige kip en hun lelyburger is een aanrader! Ga zo door!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd lekkere producten en netjes op tijd gereed.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld weer,..

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top patatzaak , wij komen er al jaren , eten altijd goed en snel

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd snel of precies op een afgesproken tijd klaar. Bestelling klopt altijd (normaal zelfs netjes 1 lekeer zakje mosterd per kroket er bij, dit keer voor het eerst niet) maar vooral belangrijk: de bestelling is altijd compleet!!!! Daarom komen we ook graag terug en omdat ze heel vriendelijk zijn + super netjes werken!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en super snel. Dit is voor mij de enige snackbar!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en service

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede snackbar!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste snackbar van heel Lelystad! Vriendelijk personeel en de service is gewoon zoals het hoort te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom al zolang ik weet daar mijn snacks halen en ben altijd heel tevreden. Heel fijn dat we nu met alle maatregelen ook nog kunnen komen. Helemaal makkelijk dat je dan eerst online kan bestellen! Toppers, heel hard werkende mensen 👍👍👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top, perfecte website ook! Volgende keer weer hoor!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals altijd heerlijke frietjes!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De service is altijd goed bij Lelyhof. En de bestelling is snel klaar. Vriendelijke mensen. Lekkere snacks.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo als gewoonlijk, super goed eten!! Het online bestellen en betalen is zo gemakkelijk geen rij meer en wachten op de bestelling, TOP!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is prima! Om online bestellingen te stimuleren zou ik per direct de transactiekosten á €0,25 ct afschaffen. (Of ook toepassen op telefonische bestellingen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super. Vlug en makkelijk. Niet wachten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten voor een goeie prijs 👍🏻 Alleen 1.70 voor joppie saus bij xxl frikandel is erg overdreven.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima geregeld

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede producten en een vriendelijk bediening.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Krijg je ineens een Snackattack dan is het lelyhof toch nog steeds de beste snackbar om deze te genezen! Minimaal 5 kudoos ⭐⭐⭐⭐⭐

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren zegt genoeg!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk,zoals altijd.het personeel is altijd even vriendelijk

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

super

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed, snel klaar en lekker warm !!!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en snel. Fijne mensen ook.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, fijne bediening, vriendelijk

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eigenlijk 10 sterren. Altijd vlot ondanks dat half Lelystad er altijd is, zeer goed eten en super gezellig 😃

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste snackbar van Lelystad!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima! Stond ook precies om 18.00 uur klaar. Wat een service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd goed bij de lelyhof, het zijn zulke lieve klantvriendelijke mensen. Wij komen heel graag bij hun en rijden echt een stukje verder om bij hun patat te halen. 👌👌👌

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas 20 minuten na de aangegeven afhaaltijd moeten wachten op een deels verkeerde bestelling. Kwaliteit was acceptabel. Jammer, maar het was dan ook erg druk.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en op tijd klaar, goede services.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en vriendelijk als altijd!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond al klaar, veel en lekker !

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top snackbar, prima kwaliteit met goede prijzen en ruime porties. Altijd druk.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig klaar op het opgegeven tijdstip. Bestelling compleet en prima temperatuur. Netjes verpakt en lekker gegeten met 3 volwassenen en 2 kinderen. Voor 3 personen patat niet eens op gekregen. Super!!!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super voorelkaar optijd lekker en alles klopt

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en op tijd goede patat

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Je krijgt geen nummer dus wachten op je beurt. Het bestelde was niet lekker heet. Tegenvaller, in het vervolg gewoon in de rij wachten en bestellen. Jammer.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De website is er nog maar kort, maar hij werkt hij super. Ideaal om je ophaal tijd zelf te kunnen kiezen. Eten zoals altijd perfect. Een aanrader.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke patat, netjes optijd klaar na dat de bestelling gedaan was. Top

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en accuraat geregeld! Heel fijn!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat makkelijk en de bestelling is supersnel klaar. De service van Lelyhof is altijd flitsend en de kwaliteit is uitstekend. Ook al is het druk, je hoeft nooit lang te wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer prima, alles stond op tijd klaar👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service, zoals altijd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg goed en lekker

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, goed geregeld en lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en goed verzorgd. Vriendelijk personeel dat zorgvuldig werkt ook in deze lastige tijd. Top snackbar!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere patat . Zak voor 2 personen was echt goede porties voor 2 personen. bestellen via site was erg handig. Konden bestelling snel ophalen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

ik ben altijd blij met jullie bedankt.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, snelle service, prima eten

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom erg lekker, alleen zou t fijn zijn om op de milkshake bekers als er bijv. vanille en banaan is besteld er een V of een B op te zetten. Zodat je gelijk weet wat welke milkshake is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd fijne en snelle service!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

wij rijden speciaal 10 min heen en weer om onze patat en snacks hier te halen.. Super aardige mensen die je correct en beleefd helpen.. En niet te vergeten de patat en snacks zijn altijd goed.. En als er soms door de drukte wat mis gaat wordt het netjes opgelost. Wij zijn een tevreden klant.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar. Prima verzorgd. Gaan we de volgende keer weer doen. Fijne website

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk! Eten staat op tijd klaar. En het is heerlijk :-)

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Heerlijk gegeten

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische service!

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed! Overzichtelijk en snel. En bestelling was ook op de tijd klaar die ik had aangegeven! Zeer tevreden.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Werken altijd al netjes en snel. Nu voor eerst via website besteld en blijf dit voortaan doen. Bestelling optijd klaar. Warm/Heet Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd top!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle online service en zoals altijd erg goede kwaliteit. Altijd vriendelijke medewerkers!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en goed bereid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd een fijne sfeer en een hartelijk welkome. ga altijd met plezier er naartoe. de service is uitstekend en het eten ook. personeel heel klantvriendelijk

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

The best, that's it

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen en via ideal betalen werkt geweldig! Het tijdstip waarop de bestelling klaar zou zijn, klopte helemaal.